Dijous, 13 juny 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALFundació GoodJob llança la 9a edició del programa #IMPACT en ciberseguretat per...

Fundació GoodJob llança la 9a edició del programa #IMPACT en ciberseguretat per a persones amb discapacitat

Els programes #IMPACT milloren l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat en l’àmbit de les TIC i en concret el programa IMPACT#include, totalment gratuït i en format online, ofereix capacitació tècnica en ciberseguretat a persones amb discapacitat sense formació ni experiència prèvia

programa #IMPACT ciberseguretat fundació goodjob
La ciberseguretat en un àmbit laboral en alça // Foto: Fundació GoodJob

El proper dia 27 de maig començarà la novena edició del programa IMPACT#include de la Fundació GoodJob, amb una durada de 7 setmanes, i amb l’objectiu de capacitar i entrenar a les persones amb discapacitat en matèria de ciberseguretat.

El programa és una formació completament GRATUÏTA i ONLINE, per a persones amb discapacitat que no tenen ni formació ni experiència prèvia en el sector. D’aquesta manera obren noves oportunitats per a que les persones del col·lectiu treballin en un sector a l’alça i amb millors condicions laborals.

Un cop completat el programa i els alumnes adquireixen el coneixements i habilitats necessaris, la Fundació GoodJob els recolzarà i acompanyarà en el procés de RECERCA DE FEINA, presentant el seu perfil professional a grans empreses tecnològiques que col·laboren amb l’entitat de manera habitual.

PUBLICITAT

Els participants del programa aprendran coneixements de Ciberseguretat general, Ciberseguretat perimetral, Ciberintel·ligència, Hacking Ètic, Compliment legal, Xarxes, Firewalls, entre d’altres, impartits pels millors professionals del sector.

El programa IMPACT#include de ciberseguretat s’impartirà del  27 de maig al 5 de juliol i va adreçat a persones amb discapacitat en situació d’atur, que tinguin una clara vocació tècnica i/o tecnològica.  No cal tenir formació ni experiència prèvia en el sector tecnològic, Només ganes d’aprendre i voler assumir aquest repte.

Els únics requisits per realitzar aquest programa són tenir el certificat de discapacitat en vigor i estar en situació d’atur i en cerca d’oportunitats. També tenir compromís, implicació i capacitat d’aprenentatge, una forta vocació tecnològica i ganes de reinventar-se o fer un gir a la carrera professional. 

PUBLICITAT

PER INSCRIURE’S FER CLICK AQUÍ

Les TIC i les persones amb discapacitat

Des de la Fundació GoodJob consideren que qualsevol persona amb discapacitat sense una formació específica pot acabar treballant en l’àmbit de la ciberseguretat si entrena les competències necessàries.

Seu de la Fundació GoodJob // Foto: Fundació GoodJob

Aquesta és una oportunitat única per aquelles persones que estan en recerca activa de feina i volen buscar noves oportunitats laborals en el sector tecnològic.

La Fundació GoodJob és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat en el sector TIC. Per fer-ho possible ha desenvolupat els programes #IMPACT d’ocupabilitat en ciberseguretat, analítica de dades, cloud, IA i accessibilitat universal.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content