Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió SocialFundació el Maresme i CX impulsen la inserció laboral de persones amb...

Fundació el Maresme i CX impulsen la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

acord fundació maresme i cx
Moment de la signatura de l’acord de col·laboració // Foto: Imatge cedida per Fundació Maresme

La Fundació Maresme i Catalunya Caixa (CX), entitat que forma part del Grup BBVA, acaben de signar un conveni de col·laboració per impulsar la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual al seu Centre Especial de Treball del Maresme.

D’aquesta manera CX dotarà amb un ajut de 50.000 euros el servei de recollida selectiva de residus per a pimes que realitza la Fundació el Maresme amb la intenció d’ampliar-lo i incorporar més personal, tots ells amb discapacitat intel·lectual.

Aquest és un servei que la Fundació va iniciar a l’any 2012 amb 4 treballadors i que al llarg d’aquest anys s’ha anat orientant en funció de les necessitats. Actualment el desenvolupen un total de 16 persones que a més fan un servei de recollida d’oli domèstic usat i objectes voluminosos.

El nou acord promourà també un servei de recollida de documentació confidencial per a la seva destrucció certificada i d’aparells elèctrics i electrònics i consolidarà la línia de recollida d’oli domèstic usat, ampliant la zona d’actuació a 10 municipis de la comarca del Maresme.

Amb tot plegat, ambdues entitats esperen ampliar a 19 treballadors la plantilla d’aquests serveis, arribar al miler de clients i augmentar la quantitat anual de residus recollits, que actualment és d’unes 450 tones.

La signatura del conveni que ratifica aquesta col·laboració va tenir lloc a la seu de la Fundació amb el director gerent de la Fundació el Maresme, Albert Vidal, i el director de Zona de CatalunyaCaixa a la Catalunya nord, Quim Soler.

Amb aquest projecte la Fundació el Maresme es reafirma en la seva tasca d’inserció laboral de les persones amb discapacitat mentre Catalunya Caixa segueix col·laborant amb entitats arrelades al territori que fan una gran tasca social d’actuació local.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

6 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content