Fundació ECOM i l’IDIBELL junts per la sensibilització vers les persones amb discapacitat

Ambdues entitats signen un conveni de col·laboració

conveni sensibilització ecom i ibidell
// Foto: ECOM

Antonio Guillén, president de la Fundació ECOM, i Alexandre Puerto, director de gestió de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IBIDELL) van ser els encarregats de signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats per tal de promoure accions conjuntes destinades a la inserció de personal amb discapacitat i a la sensibilització social vers aquest col·lectiu.

A través d’aquest conveni de col·laboració, la Fundació ECOM i l’IDIBELL posen de manifest la seva voluntat de treballar conjuntament per a la visibilitat i normalització dels valors i drets fonamentals de tota persona independentment de les seves capacitats físiques i/o psíquiques, així com la predisposició a col·laborar en la formació i inserció d’aquest col·lectiu en un entorn laboral proper i sensibilitzat.

BANER_300X250

L’IDIBELL porta un any engegant diverses accions emmarcades en l’àmbit de la RSC orientades a fomentar la proximitat i la inserció d’aquest col·lectiu, un procés en el que ha comptat amb el suport de la Fundació ECOM i que ara s’ha vist plasmat amb el conveni signat entre ambdues entitats.

Amb aquest compromís, l’IDIBELL i la Fundació ECOM promouran la realització d’activitats orientades a la sensibilització i apropament entre el col·lectiu de persones amb discapacitat física i la resta de personal IDIBELL.

En l’acte de signatura del conveni també hi van participar en l’acte Marta Obdulia, gerent de la fundació, Víctor Sastre, tècnic d’inserció laboral, i Esther Comabella, cap de Recursos Humans de l’IDIBELL.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*