Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciCULTURAFundació CERMI Dones convoca la VIII edició del Concurs de Fotografia i...

Fundació CERMI Dones convoca la VIII edició del Concurs de Fotografia i la IV del Concurs de Vídeo Generosidad ‘Yo decido’

Els treballs es podran enviar fins abans del 30 de setembre de 2023

campanya 25N diba
Concurso Fotografía y vídeo -CERMI Mujeres Yo decido
El termini de presentació és fins el 30 de setembre de 2023 // Foto: Fundació CERMI Dones

La Fundació CERMI Dones (FCM) ha convocat els premis de la VIII Edició del Concurs de Fotografia i la IV Edició del Concurs de Vídeo Generosidad ‘Yo decido’. L’objectiu d’aquests premis és generar consciència al voltant de les dificultats que continuen trobant les dones i nenes amb discapacitat a l’hora de prendre decisions pròpies al seu dia a dia i ser així protagonistes de les seves vides.

Sota el títol Yo Decido podran participar al certamen les persones interessades enviant les seves fotografies o vídeos al correu fundacioncermimujeres@fundacioncermimujeres.es abans del 30 de setembre de 2023. Aquesta iniciativa compta amb el suport del Ministeri d’Igualtat, del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i de la Fundació ONCE. Les obres fotogràfiques han de ser remeses en format digital amb una resolució mínima de 300 píxels per polzada i les peces de vídeo poden tenir una durada màxima de dos minuts i mig. Només s’admetran un màxim de dues obres per persona autora.

cançons que acaben en fade out

El jurat valorarà especialment l’originalitat, estètica, sensibilitat social, capacitat crítica i comunicativa i adequació al tema proposat. De la mateixa manera, es valorarà el compliment dels altres paràmetres d’accessibilitat universal a les obres.

Hi haurà tres premis per a cadascuna de les categories de fotografia i vídeo que estaran dotats amb 3.000, 2.000 i 1.000 euros cadascun. A més, el jurat podrà fer mencions especials per a altres obres que consideri especial interès.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

La Fundació CERMI Mujeres lliurarà els premis en un acte públic que tindrà lloc al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional de la Eliminació de la Violència contra la Dona o el 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Humans.

Un cop fallats els premis, la Fundació CERMI Dones inaugurarà una exposició amb els vídeos i les fotografies premiades, així com amb aquelles instantànies que hagin rebut una menció especial, que podrà visitar-se a la seu de l’entitat a Madrid.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content