Francisco Villegas pren el relleu de Marta Mateu com a president d’AMMFEINA Salut Mental Catalunya

Es va decidir en l'Assemblea ordinària de la setmana passada

francisco villegas president ammfeina salut mental catalunya
Francisco Villegas forma part de la junta des del 2013 // Foto: Salut Mental Catalunya

L’Assemblea ordinària anual d’AMMFEINA Salut Mental Catalunya va aprovar la setmana passada, concretament dijous 25 d’abril, el nomenament de Francisco Villegas com a nou president de l’entitat en substitució de Marta Mateu, que posava fi a un mandat de quatre anys.

El nou president, que com a vocal ha format i ha estat membre actiu de la Junta Directiva d’AMMFEINA SMC des del 2013, assumirà els dos anys de mandat que resten fins les properes eleccions a la Junta Directiva de l’Associació (2021).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Villegas, psicòleg clínic especialista de formació i actual Cap de Serveis de l’Àrea de Rehabilitació Psicosocial del Grup CHM Salut Mental, és també membre del Consell Assessor del Pla de Salut Mental i Addiccions i Vicepresident de la Federación Española de Asociaciones de Rehabilitación Psicosocial.

Per la seva part, la ja ex-presidenta Marta Mateu, es mantindrà com a membre de la Junta en qualitat de vocal. El vicepresident de l’Associació, Enric Cardús, va voler agrair públicament la tasca duta a terme aquests anys comentant que “no ha estat fàcil assumir la funció en aquests anys”.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*