Formació a Barcelona per aprendre a impartir sessions inclusives per a joves i infants amb discapacitat

Dins el programa l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona

Formació impartir sessions inclusives joves infants discapacitat
La formació va adreçada a persones amb discapacitat física i intel·lectual // Foto: Ajuntament de Barcelona

El Centre Esportiu Municipal La Verneda a Barcelona, acollirà el proper divendre 5 de febrer la propera sessió formativa del programa l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, sota el títol “Estratègies per a la inclusió dels infants i joves amb discapacitat física i intel·lectual en els jocs motors i l’esport”.

Es tracta d’un curs teòric i pràctic orientat a qualsevol perfil relacionat amb el món de l’esport que vulgui disposar d’eines, recursos i nous coneixements respecte la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i física a través del joc i l’esport.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els participants podran adquirir coneixements per impartir sessions inclusives en els quals pugui participar qualsevol infant o jove amb discapacitat -física i intel·lectual- conjuntament amb altres companys sense discapacitat, mitjançant els jocs motors.

La sessió és completament i oberta a tothom. Per apuntar-se, cal formalitzar la inscripció omplint els camps requerits i afegint el codi curs 1109, a través del següent enllaç.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*