Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió SocialFGC instal·la un nou desfibril·lador a l’estació lleidatana de Balaguer

FGC instal·la un nou desfibril·lador a l’estació lleidatana de Balaguer

desfibril·lador Balaguer
El nou desfibril·lador instal·lat a l’estació de Balaguer // Foto: gencat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) segueix amb la seva política expansiva quant a salut i ha instal·lat un aparell desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA) a l’estació de Balaguer (Noguera) de la línia Lleida-la Pobla per poder atendre qualsevol persona que tingui una aturada cardíaca o certes arítmies cardíaques greus que poguessin posar en perill la seva vida.

D’aquesta manera, en cas d’emergència, tothom pot fer-ne ús per assistir a algú altre en cas de necessitat d’una forma segura, ja que aquests nous equipaments (DESA), no fan la descàrrega si aquesta no és necessària.

El mètode d’utilització d’aquests desfibril·ladors és senzill. Tan bon punt es treu els aparells del seu armari, generen una trucada automàtica al telèfon 112 i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques acudeix directament al lloc on hi ha instal·lat el desfibril·lador.  

L’estació de Balaguer se suma així a les estacions de Pl. Catalunya (línia Barcelona-Vallès) i Pl. Espanya (línia Llobregat-Anoia) de Ferrocarrils, que ja compten amb un desfibril·lador cadascuna des de l’abril del 2015.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

7 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content