Creu Roja fa durant l’estiu 402 assistències per facilitar el bany a persones amb discapacitat

L’entitat dóna cobertura en 75 platges del litoral català

bany de persones amb discapacitat
Persones amb discapacitat a la platja // Foto: Creu Roja

La Creu Roja ha fet prop de 600 assistències socials a les platges catalanes per facilitar el bany a les persones amb discapacitat, o bé la localització d’infants en cas de pèrdua, des de mitjans del passat mes de juny. Concretament ha fet 402 assistències socials per a persones amb discapacitat o amb problemes de mobilitat des de principis de temporada.

De les 75 platges del litoral català on la Creu Roja té cobertura, amb 182 socorristes diaris, en una trentena compta amb cadires amfíbies per donar suport al bany a les persones amb discapacitat, dissenyades per poder submergir-se dins de l’aigua. Gràcies a  aquest servei, moltes persones amb discapacitat poden gaudir d’un bany al mar i, a més, els seus familiars disposen d’un ajut que facilita que tots gaudeixin del seu descans en les millors condicions possibles.

BANER_300X250

A la resta de platges, la Creu Roja pot donar suport al bany amb personal qualitficat mitjançant altres vies com les crosses i les armilles salvavides, facilitant d’aquesta manera un servei social per les persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional.

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*