Creu Roja fa durant l’estiu 402 assistències per facilitar el bany a persones amb discapacitat

L’entitat dóna cobertura en 75 platges del litoral català

bany de persones amb discapacitat
Persones amb discapacitat a la platja // Foto: Creu Roja

La Creu Roja ha fet prop de 600 assistències socials a les platges catalanes per facilitar el bany a les persones amb discapacitat, o bé la localització d’infants en cas de pèrdua, des de mitjans del passat mes de juny. Concretament ha fet 402 assistències socials per a persones amb discapacitat o amb problemes de mobilitat des de principis de temporada.

FREEFORMSTYLE-600X300

De les 75 platges del litoral català on la Creu Roja té cobertura, amb 182 socorristes diaris, en una trentena compta amb cadires amfíbies per donar suport al bany a les persones amb discapacitat, dissenyades per poder submergir-se dins de l’aigua. Gràcies a  aquest servei, moltes persones amb discapacitat poden gaudir d’un bany al mar i, a més, els seus familiars disposen d’un ajut que facilita que tots gaudeixin del seu descans en les millors condicions possibles.

A la resta de platges, la Creu Roja pot donar suport al bany amb personal qualitficat mitjançant altres vies com les crosses i les armilles salvavides, facilitant d’aquesta manera un servei social per les persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional.

banner_dental

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*