‘Fent Amics amb Down Catalunya’ celebra la seva 10a edició a Port Aventura World

La jornada solidària tindrà lloc el proper 6 d’octubre

fent amics down catalunya 10a edició port aventura world
La jornada comptarà com sempre amb grans espectacles // Foto: Down Catalunya

El proper 6 d’octubre de 2018, Port Aventura Word acollirà la desena edició de la jornada solidària ‘Fent Amics amb Down Catalunya’, organitzada per Down Catalunya per fomentar la convivència i la inclusió amb les persones que tenen algun tipus de diversitat funcional.

La jornada, com en anteriors edicions, estarà repleta d’activitats i espectacles per a tothom. Des de sons i melodies fets per joves amb discapacitat, a un espectacle inspirat en Halloween, i exhibicions de ball a càrrec de Down Revolution, un grup de ball format per persones amb síndrome de Down. L’acompanyarà Els Cracks d’Andi, un grup de música pop format per persones amb discapacitat.

BANER_300X250

El preu de l’entrada és de 20 euros. Una part de la quantitat recaptada es destinarà a cobrir els costos i l’altra part anirà a Down Catalunya i a les seves entitats membres, entre les que figuren la Fundació Astrid 21 de Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, la Fundació Reto, la Fundació Cromosuma i Família AMIC.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*