‘Fent Amics amb Down Catalunya’ celebra la seva 10a edició a Port Aventura World

La jornada solidària tindrà lloc el proper 6 d’octubre

fent amics down catalunya 10a edició port aventura world
La jornada comptarà com sempre amb grans espectacles // Foto: Down Catalunya

El proper 6 d’octubre de 2018, Port Aventura Word acollirà la desena edició de la jornada solidària ‘Fent Amics amb Down Catalunya’, organitzada per Down Catalunya per fomentar la convivència i la inclusió amb les persones que tenen algun tipus de diversitat funcional.

La jornada, com en anteriors edicions, estarà repleta d’activitats i espectacles per a tothom. Des de sons i melodies fets per joves amb discapacitat, a un espectacle inspirat en Halloween, i exhibicions de ball a càrrec de Down Revolution, un grup de ball format per persones amb síndrome de Down. L’acompanyarà Els Cracks d’Andi, un grup de música pop format per persones amb discapacitat.

El preu de l’entrada és de 20 euros. Una part de la quantitat recaptada es destinarà a cobrir els costos i l’altra part anirà a Down Catalunya i a les seves entitats membres, entre les que figuren la Fundació Astrid 21 de Girona, Aura Fundació, Andi-Down Sabadell, Barcelona Down, Down Lleida, Down Tarragona, la Fundació Reto, la Fundació Cromosuma i Família AMIC.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*