La FECPC organitza l’Assemblea Internacional de la IFCPF & CPISRA a Sant Cugat del Vallès

Durant tota la setmana hi hauran diverses activitats paral·leles

assemblea general IFCPF
Enguany s’ha disputat l’IFCPF Tournament a Salou // Foto: FECPC

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) reunirà durant tota aquesta setmana a Sant Cugat del Vallès a una cinquantena de directius d’associacions esportives d’arreu del món a l’Assemblea General de la Federació Internacional de Futbol de Paralítics Cerebrals (IFCPF) i la CPISRA, l’Associació Internacional esportiva que treballa per al desenvolupament de l’esport adaptat.

La trobada servirà per fer balanç dels respectius organismes, debatre entorn a nous projectes i decidir els nous membres del consell directiu. Alhora, es donarà a conèixer l’entitat organitzadora i el país seleccionat per acollir els CPISRA World Games del 2018, uns Jocs internacionals que acolliran vuit modalitats d’esport adaptat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

No és el primer cop que la CISPRA confia en la FECPC per l’organització d’un acte d’aquest abast, ja que també va organitzar l’Assemblea de 2014, també celebrada a Sant Cugat del Vallès i en la que van participar vint-i-cinc delegats de diferents països.

La FECPC treballa des del 2004 per promoure l’esport adaptat a l’àmbit internacional i donar a conèixer també la feina que es duu a terme des de la Federació en l’àmbit local. LA FECPC assumeix el lideratge en l’organització d’esdeveniments esportius d’abast internacional. Així, en aquests últims anys la Federació Catalana ha organitzat aquest any l’IFCPF Pre-Paralympic Tournament (Salou) i el 2013 la CPISRA Intercontinental Cup.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*