Diumenge, 23 gener 2022
IniciEsport AdaptatLa Generalitat aprova el protocol d’actuació Covid-19 de la FCEDF per poder...

La Generalitat aprova el protocol d’actuació Covid-19 de la FCEDF per poder reprendre les activitats

Inclouen les competicions i activitats de promoció de l’esport adaptat

fcedf protocol actuacio covid-19

La Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha aprovat el protocol d’actuació elaborat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) per reprendre les activitats en el context de la pandèmia. Aquest document es va presentar prèviament a la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC). 

Les mesures redactades en aquest protocol seran d’obligat compliment per part de totes les persones i col.lectius implicats en les activitats que prendran part. En el mateix es determinen les mesures de seguretat en la represa de l’activitat de la FCEDF, incloent competicions i activitats de promoció de l’esport adaptat.  

En aquest enllaç es pot accedir a la secció de la web de la FCEDF on surt tota la documentació que fa referència al Protocol d’actuació davant la Covid-19 i els seus annexos. Durant els propers dies s’aniran publicant les mesures més importants d’obligat compliment a les seves xarxes socials.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content