La FCEDF participa a la 3a edició de la Jornada de Sensibilització a Girona

S’ha celebrat avui al Pavelló Municipal de Fontajau

fcedf ea jornada sensibilització girona
La jornada era per alumnes d’educació especial i 5è de primària // Foto: FCEDF

Aquest dilluns 11 de desembre ha tingut lloc la III edició de la Jornada de Sensibilització que s’ha fet a Girona, concretament al Pavelló Municipal de Fontajau, Girona, en el marc del projecte Crea XarXa. La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha participat a la jornada dinamitzant activitats esportives adaptades.

La jornada va destinada als alumnes de Centres d’Educació Especial i alumnes de 5è de Primària de la comarca del Gironès. Els objectius principals d’aquesta tercera edició han estat apropar l’alumnat de primària a la realitat de les persones amb diversitat funcional per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport; i impregnar l’experiència motriu dels valors fonamentals dels atletes paralímpics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada ha comptat amb la presència de Pep Pujols, delegat del Consell Català de l’Esport a Girona i el president de la FCEDF, Josep Giménez, entre d’altres personalitats d’entitats organitzadores de la Jornada.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*