La FCEDF necessita voluntaris per organitzar la IV Jornada Inclusiva a Barcelona

Tindrà lloc el 12 de novembre al Passeig Lluís Companys

jornada-esportiva-inclusiva
L’organització de la Jornada Inclusiva necessita voluntaris // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) necessita persones que vulguin participar com a voluntaris i voluntàries per la IV Jornada Inclusiva, un esdeveniment esportiu que integra conjuntament, en la mateixa pràctica, persones amb i sense discapacitat i que enguany tindrà lloc el proper 12 de novembre al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

La jornada es desenvoluparà entre les 8 i les 14 hores, aproximadament. Es tracta d’horaris estimats que es concretaran més endavant i s’informaran degudament als voluntaris interessats. Les diferents tasques que es poden triar són: Suport muntatge i desmuntatge de l’activitat; suport al personal tècnic durant l’activitat i dinamització; suport al personal que donarà informació i valorarà la qualitat de la jornada.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La FCEDF es farà càrrec de l’esmorzar de tot el personal voluntari. Les persones interessades  en participar en la IV Jornada Inclusiva han d’enviar, abans del proper 3 d’octubre de 2016, un correu electrònic a esdeveniments@esportadaptat.cat informant de l’interès. També es pot contactar per telèfon al 93 340 92 00.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*