La FCEDF necessita voluntaris per organitzar la IV Jornada Inclusiva a Barcelona

Tindrà lloc el 12 de novembre al Passeig Lluís Companys

jornada-esportiva-inclusiva
L’organització de la Jornada Inclusiva necessita voluntaris // Foto: FCEDF

La Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) necessita persones que vulguin participar com a voluntaris i voluntàries per la IV Jornada Inclusiva, un esdeveniment esportiu que integra conjuntament, en la mateixa pràctica, persones amb i sense discapacitat i que enguany tindrà lloc el proper 12 de novembre al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

La jornada es desenvoluparà entre les 8 i les 14 hores, aproximadament. Es tracta d’horaris estimats que es concretaran més endavant i s’informaran degudament als voluntaris interessats. Les diferents tasques que es poden triar són: Suport muntatge i desmuntatge de l’activitat; suport al personal tècnic durant l’activitat i dinamització; suport al personal que donarà informació i valorarà la qualitat de la jornada.

BANER_300X250

La FCEDF es farà càrrec de l’esmorzar de tot el personal voluntari. Les persones interessades  en participar en la IV Jornada Inclusiva han d’enviar, abans del proper 3 d’octubre de 2016, un correu electrònic a esdeveniments@esportadaptat.cat informant de l’interès. També es pot contactar per telèfon al 93 340 92 00.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*