La FCEDF farà una jornada inclusiva a Lleida per celebrar el 25è aniversari del Programa Hospisport

El 14 d’octubre en col·laboració amb l’Ajuntament i la Diputació

lleida jornada inclusiva programa Hospisport
Lleida acollirà la jornada inclusiva el proper 14 d’octubre // Foto: Salut Mental Catalunya

Lleida viurà el proper 14 d’octubre una jornada multiesportiva inclusiva amb activitats com el bàsquet i l’hoquei en cadira de rodes, boccia, slalom, handbikes i també el rugbi en cadira de rodes, organitzades per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida.

La jornada, emmarcada dins del programa Hospisport de la FCEDF, es desenvoluparà de 10 a 14h a la Plaça Sant Joan de Lleida Durant la jornada també es lliuraran plaques commemoratives de l’esdeveniment a totes aquelles persones i institucions que han fet possible i han col.laborat durant tots aquests anys amb el Programa Hospisport.

BANER_300X250

El programa Hospisport és un Programa Rehabilitador per a persones amb una discapacitat física ingressades, o recentment donades d’alta, dels Hospitals Públics catalans adscrits al programa.

El programa també dona servei a aquelles entitats, associacions i persones particulars que volen fer exercici físic, adaptat a les seves capacitats, amb l’objectiu de millorar la seva salut i la condició física general.

El programa Hospisport és una eina de millora de la salut, de l’autonomia, la normalització social, evitar el sedentarisme, control del pes corporal, treballar la mobilitat articular, ocupació del temps de lleure i, en definitiva, del benestar general de la persona i la qualitat de vida de la persona discapacitada.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*