Èxit de participació a la Jornada de Portes Obertes a La Tavella del Grup Viver de Bell-lloc

Ha tingut lloc aquest passat dissabte

èxit-participació-jornada-portes-obertes-la-tavella
Estands per mostrar els diferents serveis de La Tavella // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

Aquest dissabte 8 de juny el Grup Viver de Bell-lloc va realitzar amb èxit les Jornades de Portes Obertes a La Tavella, una proposta on els visitants van tenir la possibilitat de conèixer de primera mà els productes de l’entitat, el seu equip, i també compartir els seus valors.

Cada un dels serveis del Grup Viver de Bell-lloc va tenir un estand, on s’explicava la seva funció als visitants. Fins i tot en alguns d’ells es va fer  una petita demostració de la feina que es realitza per fer partícips a les persones assistents. Els serveis que van formar part d’aquesta fira van ser: Jardineria, Habitatge, Serveis Empresarials, Servei d’Inserció i Orientació Laboral, Captació de fons, Parc d’Activitats Agroecològiques, Formació Ocupacional, Lleure i Viverisme. També es van fer visites guiades als galliners per explicar el funcionament de la producció pròpia d’ous ecològics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Entre les diferents activitats que es van realitzar destaquen: maquillatge artístic a càrrec de la companyia Es Somni; una xerrada inclusiva dirigida pel Joan Roa, psicòleg i prospector de l’entitat; un vermut musical a càrrec del grup D’Isla Negra.

D’altra banda, els visitants van poder participar en un concurs fotogràfic que està obert fins el 17 de juny, i on el participants poden enviar una foto de la jornada al correu visites@vivelloc.cat. El guanyador d’aquest concurs, que s’escollirà el 28 de juny, obtindrà com a premi una visita a La Tavella, en el format de Diumenges en Família.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*