Èxit de participació a la Jornada de Portes Obertes a La Tavella del Grup Viver de Bell-lloc

Ha tingut lloc aquest passat dissabte

èxit-participació-jornada-portes-obertes-la-tavella
Estands per mostrar els diferents serveis de La Tavella // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

Aquest dissabte 8 de juny el Grup Viver de Bell-lloc va realitzar amb èxit les Jornades de Portes Obertes a La Tavella, una proposta on els visitants van tenir la possibilitat de conèixer de primera mà els productes de l’entitat, el seu equip, i també compartir els seus valors.

Cada un dels serveis del Grup Viver de Bell-lloc va tenir un estand, on s’explicava la seva funció als visitants. Fins i tot en alguns d’ells es va fer  una petita demostració de la feina que es realitza per fer partícips a les persones assistents. Els serveis que van formar part d’aquesta fira van ser: Jardineria, Habitatge, Serveis Empresarials, Servei d’Inserció i Orientació Laboral, Captació de fons, Parc d’Activitats Agroecològiques, Formació Ocupacional, Lleure i Viverisme. També es van fer visites guiades als galliners per explicar el funcionament de la producció pròpia d’ous ecològics.

Entre les diferents activitats que es van realitzar destaquen: maquillatge artístic a càrrec de la companyia Es Somni; una xerrada inclusiva dirigida pel Joan Roa, psicòleg i prospector de l’entitat; un vermut musical a càrrec del grup D’Isla Negra.

D’altra banda, els visitants van poder participar en un concurs fotogràfic que està obert fins el 17 de juny, i on el participants poden enviar una foto de la jornada al correu visites@vivelloc.cat. El guanyador d’aquest concurs, que s’escollirà el 28 de juny, obtindrà com a premi una visita a La Tavella, en el format de Diumenges en Família.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*