22.6 C
Barcelona
Dijous,28maig,2020
Inici Accessibilitat Estudi de CGATE i Mutua de Propietarios sobre la salut de la...

Estudi de CGATE i Mutua de Propietarios sobre la salut de la llar en temps de confinament

estudi sobre estat salut dels habitatges
L’estudi es basarà en enquestes als propietaris d’habitatges // Foto: Obra Social “la Caixa

El Consejo General de la Arquitectura Técnica de España (CGATE) i el Grup Mutua de Propietarios estan treballant conjuntament en l’elaboració d’un estudi denominat “La salut de la teva llar en temps de confinament”, que permetrà conèixer l’estat de salut dels habitatges espanyols sobre la base dels hàbits dels seus ocupants.

El treball s’elaborarà a partir d’un qüestionari per a propietaris d’habitatges, que permetrà abordar un complet estudi de mercat sobre els hàbits dels ciutadans en relació a les seves llars.

El projecte, que es posarà en marxa de manera immediata, tindrà una durada aproximada de 3 mesos i permetrà detectar i, posteriorment, solucionar les principals mancances dels habitatges dels espanyols.

Per al president del CGATE, Alfredo Sanz, “els temps en els que vivim ens empenyen a treballar i buscar solucions, en la mesura de les nostres possibilitats, per a millorar l’habitabilitat i la salubritat dels nostres habitatges. Per a detectar les manques és molt important fer un rigorós estudi dels hàbits dels ciutadans a les llars en els quals avui estan confinats i per a això no podíem comptar amb un millor partner que el Grup Mutua de Propietarios”.

Per part seva, el director general de Mutua de Propietarios, Christopher Bunzl, va assenyalar que “en aquests moments, l’habitatge i l’edifici han pres més importància que mai i, com a experts en protegir i cuidar la salut dels immobles, és necessari conèixer com ens enfrontem a aquesta situació excepcional per a, a continuació, adoptar les mesures necessàries que contribueixin a viure en un entorn saludable”.

No és la primera vegada que les dues entitats col·laboren en l’elaboració d’un treball. Fundació Mutua de Propietarios ja va prestar el seu suport al CGATE per a l’elaboració de la guia “Com orientar l’accessibilitat per a Comunitats de Propietaris?”, elaborada al costat de la Fundació ONCE

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS