Escoles d’Educació Especial de Reus acullen la festa de cloenda del programa Young Athletes

A les 10.30h al Polilleuger municipal Ciutat de Reus

escoles-educació-especial-reus-festa-cloenda-young-athletes
Els alumnes mostraran el que han après durant el curs // Foto: Special Olympics Catalunya

Una vintena d’alumnes de les Escoles d’Educació Especial Alba i Font de Lleó de Reus celebren aquest matí la festa de final de curs del programa Young Athletes, on mostraran tot el que han après. Durant l’acte, que es celebrarà a les 10.30h al Polilleuger municipal Ciutat de Reus, se’ls donarà el diploma i la medalla de participació en el programa.

Les escoles segueixen aquest programa amb l’objectiu que els nens i nenes s’iniciïn en el món esport i millorar la capacitat de relació amb el seu entorn per mitjà de jocs i activitats que treballen l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació. El Young Athletes és un programa internacional que el segueixen més de 50.000 joves atletes a tot el món.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Actualment, hi ha 4 escoles d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i l’Escola Alba i Font del Lleó de Reus.

En els darrers anys, i gràcies a la col·laboració de la Fundació Leo Messi, el nombre d’alumnes participants en el programa Young Athletes s’ha incrementat considerablement.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*