Es presenten els resultats dels estudis d’accessibilitat als carrers del Districte de Ciutat Vella a Barcelona

Realitzats per estudiants de la UPC i entitats de persones amb discapacitat

estudis accessibilitat carrers districte ciutat vella
En l’estudi s’han analitzat 43 comerços i un centre cívic municipal // Foto: Ajuntament de Barcelona

Els estudiants de la UPC i les entitats implicades en el projecte Comerç Accessible Sense Barreres (CASBA), per conèixer l’accessibilitat als barris de la ciutat, han presentat els resultats dels estudis realitzats a diferents carrers del Districte de Ciutat Vella, en el que s’han analitzat 43 comerços i un centre cívic municipal.

El projecte CASBA vetlla per conèixer l’accessibilitat als barris de la ciutat, a través de l’avaluació feta per estudiants d’arquitectura que mitjançant la metodologia Aprenentatge Servei inclouen la mirada de l’accessibilitat a la seva carrera, i membres d’entitats de persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, es compta amb la col·laboració d’associacions de comerciants i diferents departaments municipals (dels districtes, de IMPD, Direcció de Comerç i IMPU).

Des del 2013, el projecte CASBA ha contribuït a millorar l’accessibilitat en diversos districtes de Barcelona, com la Zona Franca, Creu Coberta, Vallespir, Horta-Guinardó, Sant Andreu i Ciutat Vella. Aquest curs escolar s’analitzen eixos comercials de 4 districtes: Ciutat Vella, Sant Martí, Eixample i Sarrià-Sant Gervasi.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*