Es presenta a Girona la cervesa AM ABLE, un projecte solidari per recaptar fons per la recerca en l’autisme

Impulsada per la família Conesa

cervesa am able projecte solidari autisme
Els protagonistes de la presentació mostrant la cervesa AM ABLE // Foto: Fundació Support

Aquesta setmana la Fundació Tutelar Support va acollir l’acte de presentació a Girona de la cervesa AM ABLE un projecte solidari amb el què els seus impulsors, la família Conesa, volen recollir fons per a la recerca en l’autisme que realitza a Girona l’equip liderat pel doctor Ramon Novell, cap del Servei de Discapacitat de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS).

L’acte va comptar amb els testimonis de Maria Antònia Serra, mare de Lluís Conesa -amb autisme- i Montserrat Conesa, responsable del projecte i del Conesa Beer Barcelona, primer punt de venda d’AM ABLE a Catalunya. També van intervenir el president de Support, Pere Cornellà, el president de l’IAS, Joan Profitós, i el doctor Novell, que va explicar l’impacte de la recerca en l’avenç del tractament del trastorn, que afecta una de cada 100 persones.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

AM ABLE és una cervesa artesana molt suau elaborada per la cervesera catalana Espiga. L’objectiu de l’artífex del projecte, Montserrat Conesa, és augmentar les vendes un 10% en el termini de tres anys, amb punts de venda a totes les demarcacions catalanes. AM ABLE ja es pot adquirir també a Girona, en establiments com ara Queviures l’Estuca, i properament en d’altres, que s’anunciaran en breu, un cop tancats els acords comercials.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*