Diumenge, 25 setembre 2022
Diumenge, 25 setembre 2022
IniciEsport AdaptatEmpresa i Treball obre la convocatòria d’ajuts a la contractació de persones...

Empresa i Treball obre la convocatòria d’ajuts a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

El Departament subvencionarà amb 7.000 euros la contractació laboral a jornada completa per un any de contracte, amb un mínim de 6 mesos de durada

ajuts contractacio empresa ordinària
Un treballador a l’enclavament laboral d’una empresa ordinària // Foto: AMPANS

El Departament d’Empresa i Treball ha obert el període de sol·licituds d’ajuts econòmics per donar suport a la contractació en empreses ordinàries de persones en situació de vulnerabilitat.

Dotada amb un pressupost de 500.000 euros, aquesta convocatòria d’Empresa i Treball té com a objectiu promoure la inserció laboral de persones amb discapacitat, persones en risc d’exclusió procedents d’empreses d’inserció i persones beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.

El Departament d’Empresa i Treball en subvencionarà la contractació laboral a jornada completa, durant l’any 2022, i per un mínim de sis mesos, mitjançant qualsevol de les modalitats de contracte vigents en la legislació laboral. La quantia de l’ajut per a un contracte de 12 mesos a jornada completa durant l’any 2022 s’estableix en 7.000 euros.

Els objectius del Departament són, per una banda, afavorir i facilitar la incorporació de persones en situació de vulnerabilitat a empreses del món laboral ordinari, al quan tenen dificultats d’accedir-hi; i, per l’altra, impulsar el seu trànsit des de la desocupació o el treball protegit fins a la inserció en el món del treball.

Es podran beneficiar dels ajuts les empreses del món del treball ordinari (persona física o jurídica amb excepció de les empreses de treball temporal) amb establiment operatiu a Catalunya que contractin persones pertanyents als col·lectius vulnerables esmentats.

El termini de presentació de les sol·licituds d’aquests d’ajuts finalitzarà el 30 de setembre d’enguany.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content