Els Tres Turons subtitula 8 clips de la sèrie Activat per la Salut Mental

Dins del seu projecte “Accessibilitat Audiovisual”

Els vuit clips ofereixen testimonis de persones amb problemes de salut mental
Els vuit clips ofereixen testimonis de persones amb problemes de salut mental // Foto: Els Tres Turons

La Fundació Els Tres Turons ha subtitulat 8 clips audiovisuals de la sèrie #ActivatPerLaSalutMental de la Fundació Salut Mental Catalunya per tal de fer-los accessibles per a persones sordes que conviuen amb un problema de salut mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Es tracta de vuit càpsules audiovisuals que ofereixen testimonis i mostren les vivències de persones que volen compartir la seva experiència.

El treball ha estat supervisat per un comitè de persones expertes que ha col·laborat per elaborar continguts i materials que puguin ser útils a aquelles persones que conviuen amb un problema de salut mental.

BANER_300X250

La Fundació Els Tres Turons treballa des de l’any 1985 per la inserció social i laboral de persones amb trastorns mentals. D’entre les accions que realitza es troba el projecte ‘Accessibilitat Audiovisual’, que té com a objectiu facilitar l’aprenentatge la inserció social fent accessibles continguts audiovisuals a persones sordes o cegues, a partir de tècniques de subtitulació o audiodescripció.

El projecte es proposa que les persones que hi participen assoleixin la capacitació tècnica necessària per a fer treballs de subtitulació adaptada a persones sordes i l’audiodescripció per a persones cegues en audiovisuals i espectacles com poden ser programes de televisió, teatre, cinema, museus, etc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*