Els titulars de la Targeta Rosa de Barcelona poden demanar ajuts per poder viatjar amb l’IMSERSO

L’Ajuntament subvencionarà les sortides a 2.000 titulars

programa-viatjar-per-crèixer-targeta-rosa-imserso-titulars
Cartell del programa Viatjar per crèixer // Foto: Ajuntament de Barcelona

Els titulars de la Targeta Rosa gratuïta tenen la possibilitat que l’Ajuntament de Barcelona els subvencioni el preu del seu proper viatge amb l’IMSERSO. El consistori subvencionarà aquestes sortides a 2.000 titulars d’aquest títol de transport que estiguin empadronats a la ciutat de Barcelona.

Per tenir aquesta opció s’han de complir els dos requisits esmentats, a més d’aquells que demana l’IMSERSO per viatjar amb la seva oferta durant la temporada 2019/2020. Les sol·licituds s’han de presentar del 16 al 31 de maig a les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, i es recomana demanar cita prèvia. Tota la informació, al web  sobre el programa Viatjar per créixer del consistori barceloní.

BANER_300X250

Aquesta promoció també està adreçada a persones amb discapacitat titulars de la Targeta Rosa. Si es vol viatjar amb els fills i filles amb discapacitat, cal adjuntar el certificat del grau de discapacitat (mínim 45%) al moment de fer la sol·licitud.

Poden gaudir de la Targeta Rosa tots els ciutadans i ciutadanes empadronats a Barcelona que compleixin els barems d’ingressos econòmics establerts, i que siguin majors de 60 anys o bé tinguin una discapacitat igual o superior al 33% acreditada.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*