Dimarts, 30 novembre 2021
IniciCulturaEls Premis Cermi.es 2019 reconeixeran projectes d’inclusió de persones amb discapacitat a...

Els Premis Cermi.es 2019 reconeixeran projectes d’inclusió de persones amb discapacitat a través de l’esport

premis cermi 2018 jurat falla guardonats

Els Premis Cermi.es 2019 comptaran amb una nova modalitat després que el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) hagi decidit incloure un nou apartat per posar en valor projectes que promouen la inclusió de les persones amb discapacitat a través de l’esport.

D’aquesta manera s’amplia la modalitat sobre cultura, convertint-se en la categoria d’Acció Cultural i Esportiva Inclusives, dirigida a persones, projectes, experiències, empreses, entitats, administració o poder públic que més hagin contribuït a la inclusió, l’accés als béns culturals i esportius i a la producció artística, creativa i d’activitat física de o per les persones amb discapacitat.

diari-discapacitat-300x250e

Aquesta nova modalitat se suma a les altres categories que recullen aquests guardons com Inclusió Laboral; Investigació Social i Científica; Acció social; Accessibilitat Universal – Fundació Vodafone; Fundació CERMI Dones – Acció en benefici de les dones amb discapacitat; Mitjans de Comunicació i Imatge social de la Discapacitat; Millor acció autonòmica i / o local; Responsabilitat Social Empresarial / Discapacitat; Activista-Trajectòria Associativa; Millor pràctica de cooperació associativa en l’esfera del Tercer Sector de la discapacitat, i Institucional.

Els ‘Premis cermi.es’, que anualment concedeix l’entitat, tenen com a principal objectiu reconèixer públicament el treball en favor de les persones amb discapacitat i les seves famílies, per tal d’aconseguir una societat més inclusiva en tots els àmbits de la vida.

Les candidatures per optar a aquests guardons es poden enviar a la seu del CERMI o al correu cermi@cermi.es abans del dilluns 15 de juliol.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES