Diumenge, 2 abril 2023
Diumenge, 2 abril 2023
IniciAccessibilitat UniversalEls municipis espanyols de més de 50.000 habitants ja poden presentar candidatura...

Els municipis espanyols de més de 50.000 habitants ja poden presentar candidatura al Premi Ciutat Europea Accessible 2023

La convocatòria està oberta fins el pròxim 8 de setembre

premi ciutat europea accessibilitat 2018 comissió europea
El premi està adreçat a ciutats de més de 50.000 habitants // Foto: Arxiu

Els municipis espanyols de més de 50.000 habitants podran presentar la candidatura al Premi Ciutat Europea Accessible 2023, convocat per la Comissió Europea, fins al 8 de setembre. Les ciutats guanyadores rebran una dotació econòmica de 150.000€, per al primer premi; 120.000€ per al segon i 80.000€, per al tercer.

campanya atenció sanitaria

Els jurats prendran en consideració les estratègies i mesures desplegades o programades per les diferents ciutats aspirants a les àrees següents: entorn construït i espais públics; transport i infraestructura relacionada; informació i comunicació, incloses les noves tecnologies (TIC) i instal·lacions i serveis públics.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A la fase nacional, el jurat està encomanat al Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI), que examinarà les candidatures de ciutats espanyoles rebudes i proposarà les tres millors per elevar el jurat global europeu.

El guanyador del Premi Ciutat Europea Accessible 2023 s’anunciarà i es lliurarà a la conferència organitzada amb motiu del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat, prevista per al 24 i 25 de novembre de l’any en curs.

A l’última edició de 2022, la ciutat guanyadora del premi va ser la Ciutat de Luxemburg; Barcelona va quedar en tercera posició i Palma de Mallorca va rebre una menció especial.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content