Dijous, 11 agost 2022
Dijous, 11 agost 2022
IniciEducació InclusivaEls alumnes del programa Young Athletes gaudeixen de nou material esportiu i...

Els alumnes del programa Young Athletes gaudeixen de nou material esportiu i psicomotriu adaptat

Gràcies al suport de la Fundación Leo Messi

young athletes material esportiu i psicomotriu adaptat
Una nena fent exercicis de psicomotrocitat // Foto: Special Olympics Catalunya

El pràcticament centenar de nens i nenes amb discapacitat intel·lectual que segueixen el programa Joves Atletes (Young Athletes) de Special Olympics Catalunya estan gaudint durant aquest curs 2020-2021 de una gran quantitat de nou material esportiu i psicomotriu adaptat, gràcies al suport de la Fundación Leo Messi.

Aquest programa té l’objectiu d’estimular el creixement físic i mental dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual de 2 a 8 anys. Mitjançant jocs i activitats específicament estudiades pel professorat de cada escola, que treballa diferents aspectes essencials per aquests infants. 

La continuïtat del Young Athletes durant un any marcat per la pandèmia de la Covid19, ha obligat a molts centres escolars a adaptar les activitats per tal que els alumnes poguessin seguir amb el programa psicomotriu. 

A Catalunya les escoles d’educació especial que s’ha unit al programa de Special Olympics són: CEE Crespinell de Terrassa, Escoles Especials Llar de Sant Josep de Lleida, CEE Font del Lleó i CEE Alba de Reus, Solc de Tarragona, Escola Sant Gregori de Girona i Montserrat Montero de Granollers. 

La Fundación Leo Messi i Special Olympics Catalunya col·laboren en altres projectes com la hidroteràpia i la teràpia amb gossos, i un conveni amb les escoles d’educació especial per tal que els alumnes puguin practicar esport, proporcionant-lis material adaptat, roba esportiva o la possibilitat de participar en les competicions escolars.

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content