El xef Diego Alías omple el restaurant el Canonge d’AMPANS en un sopar per celebrar el seu 10è aniversari

El xef de Ca l’Amador va fer un menú de degustació de 10 plats

xef Diego Alías sopar 10 annys restaurant canonge ampans
El xef Diego Alías del restaurant Ca l’Amador // Foto: Ampans

El xef Diego Alías de Ca l’Amador va omplir dijous passat el Canonge en un emotiu sopar per celebrar el 10è aniversari del restaurant d’AMPANS. El sopar va ser una fusió entre les cuines de Ca l’Amador i el Canonge i un duo dels dos equips de cuina i sala. Amb el nom “10 anys en 10 plats” el menú va ser una degustació de 10 plats, entre els quals una pissarra de formatges Muntanyola, que AMPANS elabora a Urpina, versus els formatges Serrat Gros d’Ossera, al costat de Josa de Cadí.

El sopar va ser possible gràcies a la col·laboració solidària del xef Diego Alías de Ca l’Amador, que s’ha sumat als actes de celebració del 10 aniversari del Canonge.Inaugurat l’any 2008, va ser una aposta d’AMPANS per crear oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Empar Moliner i l’enòleg Joan Soler van encetar el programa d’actes amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó. Al llarg de tot l’any hi haurà actes programats, com ara un tast vertical de l’U d’Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Formatges Muntanyola, d’Urpina.

FECETC_Banner_fira si i millor

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*