22.7 C
Barcelona
Dissabte, 30maig 2020

El xef Diego Alías omple el restaurant el Canonge d’AMPANS en un sopar per celebrar el seu 10è aniversari

També has de llegir...

Un informe del CERMI recull la vulneració dels drets humans de les persones amb discapacitat a Catalunya

L'informe fa referència a la segona activitat de la Guàrdia Urbana // Foto: Ajuntament de Barcelona El Comitè...

Més facilitats de les persones amb discapacitat per accedir als ajuts per pagar el lloguer

La COVID-19 està afectant també al pagament dels lloguers d'habitatges // Foto: Wikimedia Commons La Generalitat de Catalunya...

COCARMI preocupat perquè es pugui retallar la dotació d’atenció a persones amb discapacitat

Una persona amb discapacitat pujant a un taxi adaptat // Foto: Arxiu El president del Comitè Català de...

El Govern destina més de 9M€ a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat

Les persones amb discapacitat són un col·lectiu de difícil inserció laboral // Foto: UAB.cat El Departament de Treball,...

xef Diego Alías sopar 10 annys restaurant canonge ampans
El xef Diego Alías del restaurant Ca l’Amador // Foto: Ampans

El xef Diego Alías de Ca l’Amador va omplir dijous passat el Canonge en un emotiu sopar per celebrar el 10è aniversari del restaurant d’AMPANS. El sopar va ser una fusió entre les cuines de Ca l’Amador i el Canonge i un duo dels dos equips de cuina i sala. Amb el nom “10 anys en 10 plats” el menú va ser una degustació de 10 plats, entre els quals una pissarra de formatges Muntanyola, que AMPANS elabora a Urpina, versus els formatges Serrat Gros d’Ossera, al costat de Josa de Cadí.

El sopar va ser possible gràcies a la col·laboració solidària del xef Diego Alías de Ca l’Amador, que s’ha sumat als actes de celebració del 10 aniversari del Canonge.Inaugurat l’any 2008, va ser una aposta d’AMPANS per crear oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social.

Empar Moliner i l’enòleg Joan Soler van encetar el programa d’actes amb un sopar i tast dels nous vins Urpina, un sumoll i un cupatge a base de Mandó. Al llarg de tot l’any hi haurà actes programats, com ara un tast vertical de l’U d’Urpina i una competició entre els formatges Serrat Gros d’Ossera i els Formatges Muntanyola, d’Urpina.

- Advertisement -

Articles relacionats

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Advertisement -

Últimes notícies

Residents i professionals de les residències del Grup Alba donen negatiu a les PCR de Covid-19

Personal mèdic realitzant les proves PCR de coronavirus a les llars residències // Foto: GRUP ALBA Tots els...

AMPANS estrena una websèrie per explicar la reobertura del restaurant El Canonge

Els cambres mostren a la websèrie els nous hàbits de seguretat que s'han incorporat // Foto: AMPANS AMPANS...

Les entitats de malalties neuromusculars demanen que no es retallin les subvencions del 0,7% de l’IRPF

Concentració amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Neuromusculars // Foto: Federació ASEM La Federació Espanyola de...

La xarxa de salut mental reclama un desconfinament que garanteixi els suports per a tothom

La xarxa de salut mental reclama una desescalada amb garanties per a tothom // Foto: Salut Mental Catalunya

Tornen els #DirectesFCEDF durant el mes de juny amb Susana Rodríguez, jugadora de pàdel adaptat

El proper dijous 4 de juny a les 19h comença una nova edició dels #DirectesFCEDF, una iniciativa...