El teatre Bartrina de Reus farà una sessió informativa per professionals sobre accessibilitat als teatres

Dins el Pla d’accessibilitat d’equipaments escènics i musicals 2016-20

El proper dilluns 14 d’octubre el Teatre Bartrina de Reus farà una sessió formativa sobre “L’atenció a les persones amb discapacitat i necessitats especials” per a caps de sala, tècnics i professionals d’atenció directa dels equipaments.

La jornada té els objectius següents: 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

– Afavorir una atenció de qualitat a les persones amb diversitat funcional usuàries dels equipaments escènics i musicals.

– Dotar als professionals que realitzen l’atenció directa d’eines personals que millorin la qualitat i el benestar de les persones amb diversitat funcional.

BANER_300X250

– Treballar casos i exemples concrets d’equipaments escènics i musicals adequats als criteris de diversitat i d’accessibilitat.

– Oferir competències concretes pel disseny i la gestió de mesures d’accessibilitat i/o per a l’atenció directa de persones amb discapacitat.

Aquesta sessió s’emmarca en les actuacions del Pla d’accessibilitat dels equipaments escènics i musicals 2016-20, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya organitza el mòdul formatiu “L’accessibilitat als equipaments culturals” per a persones programadores i tècniques dels equipaments.

En aquest mòdul es faran tres sessions, en les quals s’hi abordaran els diferents àmbits de l’accessibilitat i la seva aplicació pràctica: els plans d’accessibilitat, la Lectura Fàcil i les funcions accessibles i activitats que fomenten l’accessibilitat. Així com tres sessions d’Atenció a les persones amb discapacitat a Girona, Lleida i Reus.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*