Dijous, 13 juny 2024
IniciINCLUSIÓ LABORALEl SIL Taina d'Atendis aconsegueix el 100% d'inserció laboral dels participants en...

El SIL Taina d’Atendis aconsegueix el 100% d’inserció laboral dels participants en el programa SIOAS 2023

Aquesta xifra històrica aconseguida pel Servei d’Inserció Laboral SIL Taina representa un fita important en la lluita per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat 

El SIL Taina Atendis programa sioas 2023
El programa ha comptat amb persones de perfils diversos // Foto: Fundació Atendis

El Servei d’Inserció Laboral Taina de la Fundació Atendis ha aconseguit un èxit històric amb la inserció laboral del 100% de les persones participants en el programa SIOAS 2023. Aquest programa, que finalitza al juny, ofereix serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport per a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental.

Aquest resultat representa un fita important en la lluita per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, i demostra l’eficàcia del programa SIOAS i la dedicació del personal de Taina. El programa ha comptat amb la participació de persones amb perfils diversos, des de pares i mares amb fills al seu càrrec fins a persones amb especials dificultats d’inserció laboral i en risc d’exclusió social.

Un dels punts forts del programa SIOAS és la seva metodologia de treball amb suport, que facilita l’accés al mercat laboral i dóna suport tant a les persones usuàries com a les empreses col·laboradores. A més, el programa s’ha dissenyat amb una perspectiva de gènere, aconseguint per primer cop un 50% de dones participants.

PUBLICITAT

Gràcies al programa SIOAS, persones com el Roger han pogut aconseguir un treball estable i millorar les seves condicions laborals. El Roger, que abans treballava els caps de setmana a jornada parcial, ara treballa a jornada completa, fet que li permet tenir més independència econòmica i continuar creixent professionalment.

A més dels nous contractes laborals, el programa SIOAS també ha aconseguit millores en els contractes ja existents, com l’increment del percentatge de jornades completes. A més, s’han realitzat insercions en nous sectors professionals com el sector de bellesa/estètica, i dues persones han passat de treballar en centres especials a desenvolupar la seva feina en una empresa ordinària.

El programa SIOAS 2024 ja està en marxa, i s’espera que repeteixi l’èxit d’aquest any. El programa ofereix formació prelaboral, atenció personalitzada, borsa de treball i acompanyament a la inserció, entre d’altres. L’objectiu és continuar fomentant i afavorint la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

PUBLICITAT

Aquest èxit del programa SIOAS és un exemple del compromís d’Atendis amb la inclusió social i la lluita contra la discriminació. La Fundació treballa per a que totes les persones, independentment de la seva discapacitat, tinguin les mateixes oportunitats de participar en la societat i desenvolupar el seu potencial.

Secció patrocinada per
nou logotip fecetc

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content