Dissabte, 4 desembre 2021
IniciEntitatsEl Servei de Jardineria de CIPO crearà un espai enjardinat especial per...

El Servei de Jardineria de CIPO crearà un espai enjardinat especial per a la celebració del Fresc Festival de Sabadell

Farà una composició amb cinc pyrus i dinou callistemons que dividirà el Jardí de l'Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell i l’Amfiteatre

210621_CIPO Fresc Festival espai enjardinat
Membres del Servei de Jardineria en la zona on es crearà l’espai enjardinat // Foto: CIPO

El Servei de Jardineria del Centre Especial de Treball de CIPO s’encarregarà de crear un espai enjardinat al Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell on del 27 de juny al 17 de juliol se celebrarà el Fresc Festival, el festival d’estiu de referència a Sabadell i al Vallès Occidental.

Aquest espai enjardinat, creat amb cinc pyrus i dinou callistemons, servirà per dividir el Jardí de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell i l’Amfiteatre, on tindran lloc els espectacles. A més, aquesta composició actuarà com una barrera natural del so.

fiare banca etica crowdfunding

El Servei de Jardineria del Centre Especial de Treball de CIPO s’encarrega del manteniment d’Els jardinets de la Caixa, un espai emblemàtic del centre de la ciutat, des del 2007. “Fa molts anys que la Fundació aposta per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental i, aquest que és l’any de la retrobada, volem donar suport a aquesta iniciativa que reverteix tan positivament a la societat amenitzant les nostres nits d’estiu”, explica Joan Madaula, president de CIPO.

El Festival, impulsat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell i Joventuts Musicals de Sabadell, ofereix una proposta estiuenca multidisciplinària. En aquesta quarta edició, es presenten divuit espectacles de música, teatre i paraula amb noms destacats com Alberto San Juan, Roger Mas, Beth, The Hanfris Quartet, Cris Juanico o el Peyu, que amb el seu espectacle El gallardo español inaugurarà el festival amb una funció especial per a personal essencial durant la pandèmia.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES