Diumenge, 19 maig 2024
spot_img
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALEl servei complet de suport al bany a les platges de Barcelona...

El servei complet de suport al bany a les platges de Barcelona arrencarà amb l’inici de la temporada alta

Estarà disponible partir de l’1 de juny, data en què també s’obrirà el punt de Sant Miquel

suport al bany platges de barcelona
Servei de suport al bany a les platges de Barcelona // Foto: Ajuntament de Barcelona

Tot i que el passat 23 de març es va iniciar la temporada de bany a les platges de Barcelona i que ja s’ha obert el servei d’assistència per a persones amb discapacitat als punts de Nova Icària i la Zona de Banys del Fòrum, no serà fins l’1 de juny, coincidint amb l’inici de la temporada alta de bany, que estarà disponible el servei complet de suport al bany assistit per a les persones amb mobilitat reduïda. Serà precisament amb l’inici de temporada alta quan també s’obrirà el punt de Sant Miquel. 

El servei de suport al bany consisteix en l’acompanyament a l’aigua amb personal tècnic, zones d’estada i dos mòduls de canviadors adaptats. Així, disposa de cadires amfíbies, flotadors, armilles, crosses i cadires hidràuliques a la zona de banys del Fòrum, entre altres, i un total de nou persones amb la titulació corresponent per fer l’acompanyament.

Més enllà dels punts de suport al bany, les platges de la ciutat disposen de mesures d’accessibilitat per facilitar que tothom en pugui gaudir. En concret, les persones amb alguna limitació de mobilitat disposen de reserves d’aparcament, itineraris accessibles, lavabos adaptats, passeres de fusta per arribar tan a prop de l’aigua com sigui possible i informació visual i tàctil.

L’Ajuntament de Barcelona treballa cada any perquè les platges siguin espais més inclusius i garanteix el gaudiment del bany per a tothom de forma segura i accessible.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

2 COMENTARIS

  1. Que les poblacions de costa, amb turisme i poblacio residencial prenguin nota de com es fa.
    Les excuses ja no son vàlides. L’accessibilitat és un tema que toca a tothom, ja sigui joves com gent gran.
    Calafell, així com altres, haurien de prendre nota de com es pot ser inclusiu, però per això cal tenir dins el govern municipal persones amb empatia o que tinguin familia o ells mateixos amb diversitat funcional de qualsevol tipus. Una persona que no tingui entre mans algun tema que impliqui inclusió, no entendrà la urgència de que carrers i platges s’adaptin. Però primen mes els amiguismes que el benestar del poble.

    • Tens tota la raó del món.
      Actualment hi ha poblacions, moltes de costa,on sembla que tenen més en consideració els gosos que les persones amb problemes de mobilitat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content