El segon Festival Inclusiu Inspira de La Fundació MAP se celebra a Ripoll amb totes les entrades venudes

Es van vendre 5.000 entrades i van participar 80 voluntaris

L’escenari central del festival va acollir diverses actuacions // Foto: Fundació MAP

Els organitzadors del segon Festival Inclusiu Inspira, que es va celebrar dissabte a Ripoll, han fet una valoració molt positiva de l’esdeveniment amb 5.000 entrades venudes i la participació de 80 voluntaris i 150 persones amb discapacitat.

Durant tota la jornada es van anar succeint diversos espectacles que van mostrar les diferents capacitats dalt de l’escenari amb propostes com dansa inclusiva, un taller de percussió corporal amb Santi Serratosa o l’espectacle Mur, dels circs Vermut i Bombeta.

BANER_300X250

El recinte adaptat de la Devesa del Pla es va omplir ja durant al matí amb el vermut musical d’entrada gratuïta, que va comptar amb les actuacions musicals de The Taffaners, Dj’s pel Canvi i La Clique Du Moustache i uns tallers sensorials amb la col·laboració de l’artista ripollès Eudald Alabau.

A la tarda, el festival va arrencar amb una cercavila des del centre de Ripoll fins al recinte, on va començar la programació prevista als diferents espais, com la zona Somnis d’activitats infantils, l’escenari Talent de propostes més socials o l’escenari Valors amb propostes de gran format com els concerts d’El Pot Petit, els lleidatans Koers, Oques Grasses i el discjòquei Adrià Ortega.

Un altre dels espais que va tenir molta participació va ser el circuit de sensibilització, on petits i grans podien posar-se a la pell de persones que tenen alguna dificultat i realitzar una sèrie de proves, circulant en cadira de rodes o en bicicletes adaptades.

L’Inspira també va comptar amb un mercat social amb presència d’una desena d’estands d’entitats del tercer sector que realitzen productes artesanals o agroalimentaris. I amb un Punt Lila per informar sobre les agressions sexistes i fer tasca de prevenció, per on van passar a informar-se unes 250 persones.

El Festival Inspira està organitzat per la Fundació MAP i l’Ajuntament de Ripoll.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*