El sabadellenc Antonio Quero guanya els Premis Tiflos de Literatura de l’ONCE en la categoria de poesia

Pel seu treball “El cielo y la nada”

antonio quero premios literatura tiflos once

L’escriptor sabadellenc Antonio Quero ha estat el guanyador en la categoria de Poesia dels Premis Tiflos de Literatura de l’ONCE amb la seva obra El cielo y la nada.

Quero ha estat un dels tres guanyadors d’aquest premis. Els altres dos han estat el mexicà Josué Sánchez pel seu treball ‘No se trata del hambre’ en la modalitat de Conte, i l’espanyol Miguel Ángel Carcelén (Albacete) per ‘Retrato de càdaver con fondo vegetal’, que ha estat el premiat en la modalitat de Novel·la.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta nova edició dels Premis Tiflos de l’ONCE s’han presentat un total de 843 treballs procedents d’autors de tot el món, 325 en la categoria de Poesia en d’escriptors amb discapacitat visual; 256 en l’apartat de Conte, amb la participació d’11 treballs d’autors amb discapacitat visual i 256 en la modalitat de Novel·la, en la que s’havien registrat 11 relats d’escriptors amb discapacitat visual.

Els Premis Tiflos estan dotats amb 17.000 euros pel guanyador de la categoria de Novel·la, i amb 10.000 euros pels escollits en les categories de Conte i Poesia.

BANER_300X250

A més, es va fer entrega dels premis especials per a escriptors amb discapacitat visual, dotats amb 5.000 euros en cadascuna de les categories. Així, el Premi en la categoria de Poesia va ser pel toledà Maximiliano Mariblanca pel seu treball ‘Alta y libre alegria’; la gaditana Ana Eugenia Venegas en la categoria de Conte per la seva obra ‘Una instalación en Berlín’ i el madrileny César Delgado, que va resultar premiat per ‘Caruba, Ojalá me hubiese muerto cuando nací’ en la modalitat de Novel·la.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*