Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió SocialEl projecte Mental Health Friendly avalua els materials pedagògics en 7 clubs...

El projecte Mental Health Friendly avalua els materials pedagògics en 7 clubs socials

classe anglès salut mental clubs socials
Classes d’anglès als clubs socials // Foto: Salut Mental Catalunya

El projecte Mental Health Friendly, impulsat pels professors d’anglès Andrew Dodd i Fiona Oatesha iniciat una nova fase del seu pilotatge per avaluar els materials del futur maletí pedagògic, que s’utilitzarà per ensenyar anglès a les persones usuàries dels Clubs Socials, un dels principals recursos i serveis per facilitar la inclusió de les persones amb problemes de salut mental.

Els 7 primers Clubs que utilitzaran els recursos del Mental Health Friendly són el CS Egara de Terrassa, el CS La Llum de Mollet del Vallès, el CS Espai 3 de Cornellà, el CS Gramenet de Santa Coloma, elCS Aidar d’Igualada, el CS Gràcia de Barcelona i el CS de Ràdio Nikosia, també de Barcelona.

L’objectiu del projecte, que compta amb el suport de la Federació Salut Mental Catalunya, Oxford House, British Council, Macmillan Publishers i Hotels Catalonia, és que les persones amb problemes de salut mental aprenguin anglès amb una doble finalitat: millorar la seva inclusió social dintre de la comunitat, i facilitar les seva preparació per trobar feina. Un altre objectiu final és que el Mental Health Friendly permeti, a través de beques i altres modalitats, l’accés de les persones amb problemes de salut mental als centres d’adults, escoles oficials i acadèmies d’idiomes, tal com ja passa amb el cas d’Oxford House.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content