El projecte “Envelliment saludable” guanya la sisena edició del Premi Toni Manchón a Sant Tomàs

La guanyadora va rebre el guardó diumenge a Calldetenes

finalistes sisena edició premi toni manchón
Les finalistes del premi durant l’acte a Calldetenes // Foto: Associació Sant Tomàs

El projecte “Envelliment saludable” de la professional del Centre Ocupacional de Calldetenes, Alba Monteagudo, va ser el guanyador de la sisena edició del Premi Toni Manchón, destinat a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual en el marc de la Xarxa de Sant Tomàs.

Diumenge passat va tenir lloc a la sala polivalent del Centre Ocupacional de Calldetenes l’acte de lliurament d’aquest guardó. La guanyadora va rebre de mans de M. Àngels Manchón el xec pel valor de 1.500 € per desenvolupar el projecte, i el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, li va lliurar un val regal per una cistella ecològica de La Tavella.

BANER_300X250

El projecte d’Alba Monteagudo se centra en atendre les necessitats de suport de les persones en etapa d’envelliment amb la intenció de frenar el deteriorament cognitiu i que així puguin gaudir d’aquesta etapa de la vida de la manera més saludable possible.

Amb aquest projecte es vol donar resposta al envelliment progressiu de les persones ateses tant al Centre Ocupacional com a altres serveis de Sant Tomàs. Monteagudo proposa renovar el material del centre per adaptar-lo a les noves necessitats que han anat sorgint i així poder potenciar al màxim les habilitats cognitives de totes les persones, tenint amb compte les necessitats específiques de cadascú.

La directora de l’Àrea laboral de les persones de Sant Tomàs, Tina Gonzàlez, va explicar que el projecte guanyador va ser escollit amb els vots dels treballadors de Sant Tomàs entre els tres projectes finalistes seleccionats pel jurat. En reconeixement, les tres finalistes, l’Alba, la Laia Gurt, del Centre Ocupacional de Calldetenes i l’Eva Roca, del Centre Riudeperes, van rebre un obsequi de Mà a mà i una rajola de xocolata de Sant Tomàs.

El Premi Toni Manchón va néixer per la iniciativa d’una família de l’entitat que va perdre fa uns anys el seu fill i germà, l’Antonio. La voluntat de la família és que el premi contribueixi a beneficiar els usuaris, millorant, una mica més, la seva qualitat de vida.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*