Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDiscapacitatArrenca a Barcelona el congrés internacional de EASPD sobre discapacitat i tecnologia

Arrenca a Barcelona el congrés internacional de EASPD sobre discapacitat i tecnologia

congrés noves tecnologies discapacitat
Les noves tecnologies milloren la qualitat de vida de les persones amb discapacitat // Foto: Federació ASEM

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha inaugurat aquest matí al CaixaForum de Barcelona el congrés internacional “Tecnologia i digitalització en els serveis de suport i atenció a les persones. L’impacte en l’educació, el treball i la vida independent”, organitzada per la European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), entitat europea que agrupa proveïdors del sector social vinculats al món de la discapacitat, juntament amb Plataforma Educativa, Fundació Ramón Noguera, Confederación Nacional de Centros Especiales de Empleo, la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines i Som Fundació.

El Congrés que se celebra avui i demà divendres, té previst una assistència de 300 persones. Durant les dues jornades, es succeiran diferents ponències per analitzar l’impacte de la la innovació tecnològica en totes les etapes vitals de les persones amb diversitat funcional: des de l’educació fins a l’entrada en el món laboral, passant per la vida independent.

fiare banca etica crowdfunding

Hi participaran experts en tecnologia procedents de tota Europa que explicaran les possibilitats que brinda la innovació per transformar nombrosos aspectes vinculats amb la discapacitat. Proveïdors de serveis, autoritats públiques, organitzacions de persones amb discapacitat, universitats, investigadors, etc. A través de quatre panels i nombrosos workshops s’estudiaran temes com la sostenibilitat econòmica dels serveis tecnològics centrats en la persona o els seus marcs ètics i legals entre altres moltes temàtiques.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES