El programa Mobilicat busca a Lleida joves amb discapacitat per fer pràctiques laborals a l’estranger

El Grup Alba gestiona el programa a la província de Lleida

programa mobilicat joves discapacitat lleida
Joves que van participar al programa Mobilicat el 2019 // Foto: Grup Alba

El programa Mobilicat està buscant joves lleidatans per realitzar pràctiques laborals i formatives a diferents empreses d’Alemanya i Itàlia. El projecte consta de tres enviaments de grups de 5 joves, un dels quals, el que anirà a Alemanya, està reservat per persones amb alguna discapacitat.

Aquest és el quart any que el servei de formació i inserció laboral Enfoc del Grup Alba gestiona aquest programa a la província de Lleida amb la voluntat que joves lleidatans d’entre 18 a 29 anys amb un mínim de formació puguin realitzar pràctiques a empreses europees relacionades amb el seu àmbit formatiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’objectiu del programa és facilitar la inserció laboral dels joves mitjançant un itinerari personalitzat d’acompanyament i suport, amb una formació en idiomes prèvia i un aprenentatge pràctic dins de l’àmbit laboral a l’estranger.

El programa també pretén oferir oportunitats a aquells col·lectius amb més dificultats d’accés a formacions a l’estranger. Aquest grup comptarà amb una persona de referència insitu que els oferirà suport i acompanyament quan sigui necessari.

BANER_300X250

Abans del viatge els 15 joves realitzaran 3 mesos de formació i capacitació prèvia en interculturalitat i formació de 120h en l’idioma del país on aniran a realitzar les pràctiques.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*