Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsEl programa d’Acompanyament a la vida independent de SMC rep el Premi...

El programa d’Acompanyament a la vida independent de SMC rep el Premi Joaquim Bonal

salut mental catalunya premi joaquim bonal
Israel Molinero (esquerra) rebent el guardó // Foto: Salut Mental Caatalunya

El programa d’Acompanyament Comunitari a la Vida Independent de la Fundació Salut Mental Catalunya ha estat guardonat aquesta setmana amb els premis que atorga anualment la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears a professionals de llarga trajectòria, investigadors i entitats, per treballs de recerca i per la contribució a les ciències mèdiques. Concretament ha rebut el Premi Joaquim Bonal, que posa en valor la tasca d’una organització no governamental per la seva aportació en l’àmbit de la salut.

El Programa d’Acompanyament Comunitari a la Vida Independent té com a objectiu donar suport a la persona amb problemes de salut mental en el projecte de vida, enfortint la motivació, l’autoestima i l’apoderament cap a l’autonomia i l’autogestió. Hi poden accedir les persones ateses per la xarxa de salut mental del municipi, amb una derivació per part dels professionals de referència, que acceptin voluntàriament formar part del programa.

fiare banca etica crowdfunding

La Fundació Acadèmia és una entitat nascuda l’any 1872 amb l’objectiu de fomentar la formació continuada amb l’estudi i la promoció de les ciències de la salut en tots els seus aspectes: humà, tècnic, social i cívic, tant en la seva vessant assistencial com docent i d’investigació. Agrupa més de 90 societats científiques i compta amb 29.000 associats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES