Dilluns, 19 abril 2021
spot_img
IniciTercer Sector SocialEl PP demana al Congrés augmentar del 0,7 a l’1% la quota...

El PP demana al Congrés augmentar del 0,7 a l’1% la quota de l’IRPF per a activitats del Tercer Sector Social

Ha presentat un proposició de llei mitjançant una modificació dels Pressupostos Generals de l’Estat

taula tercer sector repartiment irpf equitatiu proporcional
La Taula del Tercer Sector Social ha reivindicat en diverses ocasions un millor repartiment de l’IRPF// Foto: Taula del Tercer Sector

El Grup Parlamentari Popular ha presentat una proposició de llei al Congrés dels Diputats perquè s’augmenti del 0,7 a l’1% la quota íntegra de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) per activitats considerades d’interès social.

Banner Aflorem 300x600_3

La proposició del PP contempla, a més, que el 80% del total de la recaptació sigui gestionat per les comunitats autònomes i el 20% per l’Estat, tal i com assenyala el Tribunal Constitucional.

També sol·licita el Grup Popular que l’Estat destini a subvencionar activitats d’interès general considerades d’interès social, en la forma que s’estableixi per reglament i en règim de concurrència competitiva, el 0,7% de la quota íntegra de l’Impost sobre Societats. Proposa que aquesta quantia es destini en la seva integritat al Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 i sigui d’aplicació sobre la liquidació definitiva practicada en el mateix exercici 2021.

D’aquesta manera, el PP pretén destinar tot el recaudat exclusivament a projectes plantejats per entitats del Tercer Sector d’Acció Social, excluyent altres projectes com els mediambientals i de cooperació que haurien d’obtenir financiació per altres vies.

ARC Soluciones publi

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES