El Pol Positiu guanya el Torneig de Cloenda de la XII Lliga de Futbol Sala ‘Esport i Salut’

Hi van participar 16 equips o més de 170 jugadors

Pol Positiu torneig cloenda lliga futbol sala esport salut
En el torneig hi van participar més de 170 jugadors // Foto: Salut Mental Catalunya

Ahir dissabte es va celebrar a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Gornal de l’Hospitalet de Llobregat el Torneig de Cloenda de la XII Lliga de Futbol Sala ‘Esport i Salut’.

El Pol Positiu, vinculat a la Fundació Tres Turons, va ser l’equip vencedor després d’imposar-se a la final per 3 gols a 1 a l’equip Portalet, format per jugadors del club social vinculat a la Fundació Lar. En el partit pel 3r i 4t lloc, Joia Sants, de Joia Fundació, va derrotar al Santboià, vinculat a la Fundació Marianao.

El campionat va finalitzar amb un total de 24 partits, que incloïa un torneig de consolació, amb els 8 equips que han estat eliminats en primer terme. Aixec 2 es va imposar a la final de consolació a Chicago l’Hospitalet per 1 – 0.

La 12a edició ha aplegat 171 jugadors i jugadores, dels 243 participants als 15 equips dels 14 clubs socials que han participat enguany a la Lliga.

La cloenda va servir per entregar els premis de la competició, donats pel Consell Català de l’Esport, celebrada a l’Hospitalet de Llobregat però també de la Lliga “Esport i Salut” de tota la temporada.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb la presència de Sònia Fuertes, subdirectora de l’Àrea d’Inserció Social de la Fundació Salut i Comunitat; Alberto García Cámara, coordinador de l’Àrea de Rehabilitació de l’Hospitalet de Llobregat de Benito Menni CASM; i Israel Molinero, president de la Federació Salut Mental Catalunya.

El projecte, que s’emmarca dins del programa ‘Esport i Salut’, forma part de l’aposta pel model sociocomunitari d’atenció a la salut mental de la Federació Salut Mental Catalunya. Entre els beneficis de la pràctica inclusiva de l’esport per al col·lectiu de persones amb problemes de salut mental destaquen la incorporació d’hàbits de vida saludables; la millora de l’autoestima i l’autonomia; la lluita contra l’estigma en salut mental; la promoció de la participació activa en la comunitat; i la vinculació a les instal·lacions i serveis del territori.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*