El nou curs escolar arrenca amb un increment de docents i professionals en l’atenció per l’escola inclusiva

Amb 90 docents i 53 professionals no docents

escola inclusiva dotació docents professionals
L’educació inclusiva gaudirà de més professionals especialitzats // Foto: Plataforma per una Escola Inclusiva

El Govern ha presentat les principals novetats del proper curs 2019-2020, que començarà a partir del 12 de setembre. Una de les principals novetats és l’augment de la dotació de 90 docents especialitzats i 53 professionals no docents d’atenció educativa per a l’escola inclusiva.

El nou curs començarà amb 1.581.534 alumnes dels diferents ensenyaments –infantil, primària, ESO, batxillerat, FP, de règim especial, centres d’adults, a distància-. Per poder atendre l’escolarització el Departament d’Educació compta amb una plantilla de 72.535 docents, fet que suposa 670 places més que el curs passat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les xifres d’alumnat del curs respecte l’any anterior es mantenen estables, amb una previsió de creixement de tan sols 536 alumnes. Per tal de donar resposta al creixement d’alumnes, s’amplia la plantilla dels centres públics, amb 670 nous docents. Aquest fet implica que el nou curs comptarà amb 72.535 mestres i professors, una xifra superior a la de l’any passat tot i que l’alumnat es manté estable. 

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*