Dilluns, 22 abril 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALEl MWC obre l'oportunitat a les empreses de buscar perfils tecnològics amb...

El MWC obre l’oportunitat a les empreses de buscar perfils tecnològics amb certificat de discapacitat

disjob mwc perfils tecnològics certificat discapacitat
La iniciativa vol donar visibilitat a persones expertes en SQL, Big Data o Intel·ligència Artificial // Foto: Disjob

Amb motiu del Mobile World Congress (MWC), que s’està celebrant aquest dies a Barcelona, Disjob ha presentat la iniciativa Sponsored People, a través de la qual les empreses poden tenir accés a perfils tècnològics amb certificats de discapacitat perquè poden formar part dels seus equips en diferents àmbits tècnològics com poden ser en SQL, Big Data o Intel·ligència Artificial.

Aquesta iniciativa té l’objectiu de permetre als Directors Generals, Directors de RRHH i Directors RSC de les empreses millorar les seves polítiques internes de gestió d’empleats amb discapacitat, a través de la incorporació directa a l’empresa de perfils talentosos d’aquest col·lectiu.

Rosa Cuartero, CEO de DisJob ha explicat respecte a aquesta iniciativa que “estem molt satisfets amb l’acollida d’aquest nou servei, ja que en només uns dies moltes empreses s’han interessat en el mateix i veiem que hi ha una intenció i una aposta ferma per integrar tecnologia i discapacitat de la mà a l’empresa. Hem de pensar que discapacitats ha de molts tipus, i que perfectament podem trobar enginyers en telecomunicacions, advocats, economistes o altres perfils perfectament incorporables i als quals se’ls pot demanar un nivell d’exigència similar al de qualsevol altra persona que no tingui discapacitat i amb el consegüent compromís per part d’aquesta persona, de l’empresa i dels valors corporatius per a clients i empleats, crear una cultura corporativa d’integració i d’igualtat és el futur, i per als clients de Disjob un present que es fa plausible poc a poc”.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content