El Grupo SIFU patrocina el pilot català Isidre Esteve en la seva tornada al Dakar

El pilot català va quedar paraplègic en un accident al 2007

grupo mifas patrocini isidre esteve
Isidre Esteve torna la rally Dakar vuit anys després // Foto: Grupo SIFU

La Fundación Grupo SIFU serà un dels patrocinadors d’Isidre Esteve en el seu retorn al rally Dakar 2107 després de vuit anys d’absència en la competició. El corredor català, que es va quedar paraplègic en un accident en la prova inaugural del Campionat d’Espanya Tot Terreny al 2007, tornarà l’any vinent al Dakar amb forces renovades i l’ajuda de noves tecnologies que el permetran afrontar les llargues jornades de conducció d’aquesta prova.

Entre d’altres, el pilot lleidatà comptarà amb un “coixí intel·ligent” que el protegirà la pell i l’ajudarà en la correcte posició de cos al volant, per evitar els problemes d’úlceres que ja va patir en la seva darrera participació al 2009.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El patrocini de la Fundación Grupo SIFU ja va arrancar el mes de juny amb la participació d’Esteve a la Baixa Aragó, prova on va estrenar a Espanya el Mitsubishi Montero T1 adaptat que pilotarà al Dakar 2017.

La preparació específica del pilot català per la prova reina dels rallys començarà a finals d’agost, amb un test en el desert de Marroc durant una setmana per entrenar en condicions de calor extrem similars a les que es trobarà a l’Argentina en el mes de gener.

BANER_300X250

Aquest és el segona patrocini de la Fundación Grupo SIFU relacionada amb el món del motor, ja que des del 2011 patrocina al pilot Pep Busquets junt a l’equip No Handicap Team.

La Fundación Grupo SIFU té com a objectiu promoure la plena integració de les persones amb discapacitat i ho fa promovent iniciatives, accions i projectes que ajudin ser d’ajuda a aquesta finalitat. El món de l’esport ha estat sempre una de les formes més efectives de conscienciar a la societat sobre aquest aspecte i per això el Grupo SIFU ha considerat que el patrocini a Isidre Esteve pot ser una bona oportunitat per fer visible aquesta conscienciació.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*