El Grupo SIFU nomena a Dídac Casals com a nou gerent de la seva delegació a Girona

La seu compta actualment amb 48 treballadors

Didac Casals gerent delegació girona grupo sifu
Dídac Casals, nou gerent de la delegació a Girona // Foto: Grupo SIFU

El Grupo SIFU, Centre Especial de Treball líder en Facility Services socialment competitius,  ha nomenat al Didac Casals nou gerent de la delegació de la companyia a Girona, una seu que es va obrir el 2011 i que actualment concentra a 48 treballadors.

Amb aquest nomenament, el Centre Especial de Treball situa a Didac Casals al capdavant de la direcció i gestió de la unitat de negoci de Girona, encarregant-se del disseny i implantació de l’estratègia comercial i de les relacions amb els principals clients de la zona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Casals té una dilatada experiència en el sector dels Facility Services, havent ocupat càrrecs de gestor de serveis, cap de servei, supervisor o encarregat d’edifici en empreses com Grup BN i Acciona Facility Services. Aquesta trajectòria li ha permès disposar d’un coneixement global sobre les necessitats de tot tipus d’instal·lacions, abastant des de la gestió operativa i econòmica dels serveis, fins a la resolució d’incidències i optimització de recursos. Amb formació superior en activitats agràries i indústries alimentàries, Dídac Casals va començar el seu recorregut laboral al sector vitivinícola com a cap de celler.

Grupo SIFU suma una trentena de centres i té presència a totes les comunitats autònomes. Cal destacar que dels 48 empleats de l’oficina gironina, una de les més joves del grup, el 85% té algun tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial, orgànica o malaltia mental.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*