Dijous, 2 desembre 2021
IniciEntitatsEl Grup Viver de Bell-lloc inicia les obres de reforma i adaptació...

El Grup Viver de Bell-lloc inicia les obres de reforma i adaptació de la seva nova Llar Residència

llar residència viver bell lloc reforma adaptació
La nova llar acollirà a 12 persones del Vallès Oriental // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

El passat 19 de juliol es van iniciar les obres de reforma i adaptació de la nova Llar Residència del Grup Viver de Bell-lloc, que acollirà a 12 persones del Vallès Oriental amb necessitats especials a partir del mes de març de 2019, data prevista de la seva finalització.

Des del mes de gener fins al mes de juny s’ha realitzat l’avantprojecte, el projecte executiu, el replantejament, el projecte definitiu i l’obtenció de la llicència d’obres i activitats. El cost total de la reforma i adaptació de la nova llar ascendeix a 350.000 €, dels quals, de moment, la Fundación Once ha aportat 100.000 €, la Diputació de Barcelona 70.000 € i l’Obra Social “la Caixa” 24.000 €, encara manquen 160.000 € més per aconseguir l’objectiu.

fiare banca etica crowdfunding

Per aquest motiu l’entitat té activa una campanya de crowdfunding a la plataforma migranodearena.org per aconseguir recaptar 6.000 €, dels quals ja s’han aconseguit més de 1.200 € gràcies a les aportacions de particulars.

D’altra banda, el departament de fons de l’entitat està realitzant una campanya per aconseguir electrodomèstics, mobiliari, sanitaris, paviment i il·luminació interior i exterior, amb la finalitat de què la nova Llar Residència sigui un espai de convivència i socialització.

La nova Llar Residència ha estat un donatiu de la Lluïsa Oller, iniciadora del projecte Viver de Bell-lloc. La Fundació Lluïsa Oller té com a objectiu l’assistència i la inserció social

de les persones en risc d’exclusió social, especialment les que tenen discapacitat intel·lectual i/o algun tipus de trastorn sever de salut mental, potenciant la seva participació, autodeterminació i la normalització de la seva vida. El nom d’aquesta entitat és el mateix que el de la iniciadora del projecte Viver de Bell-lloc, que a més, és la Presidenta d’Honor de les diferents entitats del grup.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES