El Grup Viver de Bell-lloc inicia les obres de reforma i adaptació de la seva nova Llar Residència

Acollirà a 12 persones amb necessitats especials del Vallès Oriental

llar residència viver bell lloc reforma adaptació
La nova llar acollirà a 12 persones del Vallès Oriental // Foto: Grup Viver de Bell-lloc

El passat 19 de juliol es van iniciar les obres de reforma i adaptació de la nova Llar Residència del Grup Viver de Bell-lloc, que acollirà a 12 persones del Vallès Oriental amb necessitats especials a partir del mes de març de 2019, data prevista de la seva finalització.

Des del mes de gener fins al mes de juny s’ha realitzat l’avantprojecte, el projecte executiu, el replantejament, el projecte definitiu i l’obtenció de la llicència d’obres i activitats. El cost total de la reforma i adaptació de la nova llar ascendeix a 350.000 €, dels quals, de moment, la Fundación Once ha aportat 100.000 €, la Diputació de Barcelona 70.000 € i l’Obra Social “la Caixa” 24.000 €, encara manquen 160.000 € més per aconseguir l’objectiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per aquest motiu l’entitat té activa una campanya de crowdfunding a la plataforma migranodearena.org per aconseguir recaptar 6.000 €, dels quals ja s’han aconseguit més de 1.200 € gràcies a les aportacions de particulars.

D’altra banda, el departament de fons de l’entitat està realitzant una campanya per aconseguir electrodomèstics, mobiliari, sanitaris, paviment i il·luminació interior i exterior, amb la finalitat de què la nova Llar Residència sigui un espai de convivència i socialització.

BANER_300X250

La nova Llar Residència ha estat un donatiu de la Lluïsa Oller, iniciadora del projecte Viver de Bell-lloc. La Fundació Lluïsa Oller té com a objectiu l’assistència i la inserció social

de les persones en risc d’exclusió social, especialment les que tenen discapacitat intel·lectual i/o algun tipus de trastorn sever de salut mental, potenciant la seva participació, autodeterminació i la normalització de la seva vida. El nom d’aquesta entitat és el mateix que el de la iniciadora del projecte Viver de Bell-lloc, que a més, és la Presidenta d’Honor de les diferents entitats del grup.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*