Dimecres, 30 novembre 2022
Dimecres, 30 novembre 2022
IniciEntitatsEl Grup SIFU i la Fundació “la Caixa” renoven el seu acord...

El Grup SIFU i la Fundació “la Caixa” renoven el seu acord per seguir impulsant la formació de persones amb discapacitat

A través d'un espai virtual de formació accessible per usuaris del Programa Incorpora del que ja s’han beneficiat més de 1.000 persones amb diversitat funcional

Cristian Rovira (esquerra) i Marc Simón
Cristian Rovira (esquerra) i Marc Simón celebrant la renovació de l’acord // Foto: Grupo SIFU

Fundació Grup SIFU i la Fundació ”la Caixa” han renovat l’acord de col·laboració per impulsar la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat a través de la plataforma de formació accessible amb continguts adaptats de la que ja se n’han beneficiat més de 1000 persones amb diversitat funcional.

Gràcies a aquesta iniciativa, els usuaris vinculats a les entitats col·laboradores del programa Incorpora de la Fundació ”la Caixa” poden entrar en aquest espai de formació virtual, accedint a tots els continguts en lectura fàcil i vídeos que inclouen intèrpret de llengua de signes, subtitulació i àudio per afavorir-ne l’aprenentatge.

Banner 300x250px EnBucle3

Els cursos es basen en una metodologia interactiva, flexible i efectiva, que permet a les persones amb discapacitat aprofitar al màxim els continguts per millorar la seva tasca diària i continuar avançant a la seva carrera laboral. En aquest sentit, el programa Incorpora facilita les eines necessàries a empreses i joves en el seu camí cap a la inserció laboral, mentre la Fundació Grup SIFU porta a terme el desenvolupament i dinamització del programa, la seva difusió, el seguiment i la supervisió de la formació als alumnes participants, alhora que presta suport als usuaris que detectin possibles incidències a la plataforma i se’ls acompanya en futura inserció laboral.

Durant aquests anys de col·laboració entre les dues entitats, més de 1000 persones s’han beneficiat del programa de formació en línia accessible. S’estima que aquest any 2022 unes 400 persones amb discapacitat seran ateses a través del programa d’inserció sociolaboral de la Fundació Grup SIFU, tutoritzant la seva formació professional, facilitant la seva ocupabilitat i promovent la seva inclusió al món laboral.

Units per un mateix ADN

El president de la Fundació Grup SIFU, Cristian Rovira, ha destacat la renovació d’un acord d’aquesta magnitud, ja que suposa una “aposta continuada per projectes de co-creació a favor d’escenaris més justos i equilibrats per a les persones amb discapacitat”. Així mateix, Rovira ha posat en valor el “mateix ADN de compromís i trajectòria social” que uneix ambdues fundacions.

Per la seva banda, el subdirector general de la Fundació ”la Caixa”, Marc Simón, ha agraït “l’afany de Fundació Grup SIFU per la voluntat de contribuir a millorar les competències per a una major ocupabilitat, ajudant especialment persones amb diversitat funcional que es troben a situació de vulnerabilitat”. En aquesta línia, ha emfatitzat: “Reafirmem el nostre compromís per a afavorir el desenvolupament personal d’aquest col·lectiu a través d’Incorpora, perquè en som conscients que la inclusió social comença amb la inclusió laboral”.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content