El Grup MIFAS de Girona contracta sis joves a través del programa de Garantia Juvenil de la Generalitat

És el quart any que l’entitat participa en aquesta convocatòria

mifas-sis-joves-contracte-programa-garantia-juvenil
Albert Carbonell amb els sis joves que ha contractat l’entitat // Foto: Grup MIFAS

Aquest matí, Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, ha donat la benvinguda als 6 joves que l’entitat ha contractat durant un període de 6 mesos a través del programa de Garantia Juvenil.

Els sis joves tindran un contracte a jornada completa que va des del mes d’octubre de 2019 fins a l’abril de 2020. Tots els joves tindran un referent que els assessorarà i els farà seguiment i disposaran també d’un pla de treball adequat a la seva formació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones contractades tindran el seu lloc de treball en diferents serveis i àrees de l’entitat: a la seu central de Girona hi haurà un tècnic en informàtica i un auxiliar administratiu, a la Residència, un auxiliar de residència i un dinamitzador i al Centre Ocupacional ubicat a Riudellots de la Selva hi haurà un auxiliar de dependència i un integrador social.

Aquest és el quart any que MIFAS és beneficiària del programa i dels 28 joves contractats en els darrers anys, 6 continuen en plantilla un cop finalitzat el programa. Enguany, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 66.000 euros per a la contractació dels sis joves contractats.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*