El Grup Caliu-Ateneu Divers celebra el tradicional sopar de famílies i unes jornades sobre oci inclusiu

L’acte va comptar amb la presència del president Quim Torra

El passat 22 de novembre, el Grup Caliu-Ateneu Divers va celebrar el tradicional sopar de Famílies. L’entitat porta quasi 30 anys, lluitant per l’oci inclusiu de les persones amb discapacitat. 

En aquesta ocasió, a part del sopar, es van celebrar unes jornades sobre la Discapacitat i l’oci inclusiu comptant amb la col·laboració de l’escola de negocis ESADE en la seva vessant de consultors solidaris, que han estat en contacte durant tot aquest any amb el representants del grup Caliu. 

BANER_300X250

L’acte també va comptar amb la participació de Fernando Fantova, reflexionant sobre la necessitat d’anar repensant la societat del futur perquè aquesta sigui inclusiva, acceptant la diversitat de totes les persones que la formem. 

A la jornada van estar presents representants de les organitzacions del barri, la federació, els partits polítics, les institucions, els ajuntaments i el Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra que va fer un petit discurs. 

En resum, una jornada plena de reconeixements a la feina del Caliu com entitat capdavantera, compromesa, i participativa i també de reflexions i de petits compromisos, que tan de bo es facin realitat per poder aconseguir que les persones amb discapacitat assoleixin el lloc a que tenen dret dins la societat.

Autores: Isabel Carré i Mireia Guilera

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*