Diumenge, 4 juny 2023
Diumenge, 4 juny 2023
IniciAccessibilitat UniversalEl Govern destina 1,7 M€ per dotar Barcelona d’equipaments sensorials que millorin...

El Govern destina 1,7 M€ per dotar Barcelona d’equipaments sensorials que millorin l’accessibilitat comunicativa

Els fons provenen de la partida Next Generation que gestiona el Departament de Drets Socials

govern inversió accessibilitat comunicativa barcelona
La partida servirà per millorar la senyalística inclusiva // Foto: TRAM

El Govern ha aprovat una despesa de 13.869.401 per subvencionar sis projectes d’atenció social a la ciutat de Barcelona. Els fons, provinents de la partida Next Generation EU que gestiona el Departament de Drets Socials, es transferiran a l’Ajuntament entre 2023 i 2024. Mitjançant un conveni amb el consistori de la capital catalana, es construiran dos nous equipaments: un centre d’emergències per a persones sense llar i una unitat de convivència per a persones grans. En l’àmbit de la gent gran, també es remodelarà una residència a les Corts i s’impulsaran dos projectes tecnològics. El conveni inclou també una partida per abastir la ciutat de dispositius que facilitin l’accessibilitat comunicativa.

Concretament en l’àmbit de l’accessibilitat comunicativa, el conveni entre Govern i Ajuntament inclou 1,17 milions per a dotar Barcelona d’equipaments sensorials que millorin l’accessibilitat. Aquesta partida servirà per implementar solucions d’accessibilitat comunicativa que apropin serveis municipals a les persones amb discapacitat mitjançant l’ús de dispositius tecnològics accessibles o de retolació inclusiva amb noves funcionalitats d’accessibilitat. Concretament, es preveu l’adquisició de dispositius Cyberpass, anells d’inducció magnètica fixos, anells d’inducció magnètica portàtils, senyalística inclusiva, sistema de regulació de cues i torns, adaptacions comunicatives als ascensors, sistemes d’alarma per a discapacitats sensorials i accessibilitat en espais web.

anunci guies d'arrel

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content