El Govern concedeix al coordinador de voluntariat de Sant Tomàs la Medalla al treball President Macià

Jordi Molas va patir una lesió medul·lar a causa d’un accident el 1994

coordinador voluntariat sant tomàs medalla al treball president macià
Jordi Molas (dreta) amb el el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez // Foto: Sant Tomàs

Al coordinador de voluntariat de Sant Tomàs, Jordi Molas i Castells, a l’entitat des del setembre de 2010, li ha estat concedida la Medalla al treball President Macià 2018, guardó que atorga el Govern de la Generalitat.

La Medalla al treball President reconeix persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En el cas de Jordi Molas, el Govern ha destacat que se li atorga la medalla perquè “és un exemple de persona amb un alt esperit de superació personal, capaç de vèncer les pròpies limitacions físiques”. En Jordi va patir una lesió medul·lar a causa d’un accident l’any 1994, però això no li ha impedit desenvolupar-se personalment i professionalment.

El director general de Sant Tomàs, Ricard Aceves, ha felicitat Molas per haver rebut aquest guardó tan important. Aceves ha destacat com en Jordi s’ha esforçat tots aquests anys per poder treballar tot i la seva situació, i ha remarcat que hi ha poques persones que en les seves circumstàncies treballin. Segons Aceves, “des de Sant Tomàs estem orgullosos d’ell i té molt valor el seu exemple, ja que el treball és molt important com a element dignificador de la persona, i com a possibilitat de desenvolupar-se i aportar cadascú el seu gra de sorra a la societat”.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*