Divendres, 29 març 2024
IniciESPORT ADAPTATEL Dracs CEA venç a domicili al Comkedem (3-14) a la Lliga...

EL Dracs CEA venç a domicili al Comkedem (3-14) a la Lliga Catalana d’Hoquei en cadira de rodes elèctrica

Destacada actuació d’Asier Sánchez que va marcar 8 gols

lliga catalana hoquei cadira rodes electrica
Asier Sánchez, amb el 21 a l’esquena, va ser el jugador més destacat // Foto: FCEDF

El Dracs CEA es va imposar a domicili al Comkedem (3-14) en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, que es va disputar dissabte passat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona.

El partit va estar dominat en tot moment per l’equip visitant que ja guanyava per un clar 1 a 7 al descans. Durant la segona part va continuar el domini del Dracs CEA que, aquesta temporada opten al títol de la Lliga Catalana després d’incorporar a l’equip a Asier Sànchez, exjugador de l’ADB Barberà, autor de vuit gols en aquest partit. Per part de Comkedem destacar els tres gols marcats per Òliver Vilella.

El proper dissabte 17 d’abril es disputa el primer partit de la tercera jornada, un partit que pot decidir el campió de la competició ja que l’ADB Barberà jugarà contra el Dracs CEA. Cal recordar que el primer partit entre aquests dos equips va finalizar en empat.